Marfuri agabaritice

Soferii profesionisti si flota noastra de ultima generatie ne permit sa transportam marfuri de mare tonaj

Flota moderna include remorci dotate cu rampe care permit incarcarea/descarcarea de marfuri mobile, cu tonaj mare. Asigurăm astfel o livrare conforma și la timp, contribuind la succesul fiecărui proiect.

Marfa paletizata

La Pacurariu Trans Speed, ne specializăm în transportul eficient și sigur al mărfurilor paletizate.

Suntem orientati atat catre transporturile dedicate, cat si pentru grupaje. Acestea din urma permit optimizarea rutelor, flexibilitatea in ce priveste cantitatea si frecventa expedierilor si nu in ultimul rand reducerea costurilor. Indiferent de complexitatea sau dimensiunile articolelor pe care le aveți de transportat, suntem aici pentru a vă oferi soluții personalizate și fiabile. Cu vehicule moderne și un personal experimentat, suntem pregătiți să gestionăm cu atenție și profesionalism transportul mărfurilor dvs. paletizate, aducându-le în siguranță la destinație.

Cherestea

Suntem mândri să vă oferim servicii specializate de transport pentru cherestea

Cu o flotă modernă și echipată corespunzător, suntem pregătiți să gestionăm eficient transportul cherestelei dumneavoastră, asigurându-ne că fiecare livrare ajunge la destinație în condiții optime. Echipa noastră experimentată și dedicată este aici pentru a vă oferi soluții de transport personalizate, adaptate cerințelor specifice ale industriei lemnoase.

Marfuri generale

Avand in flota noastra semiremorci mega decopertabile și tavane liftante, suntem specializați si în transportul diversificat al mărfurilor generale

Echipa noastră dedicată și flota modernă sunt pregătite să gestioneze cu grijă și eficiență transportul mărfurilor generale ale companiei dumneavoastră. Avem o hală specializată, echipată pentru stocarea și manevrarea mărfurilor, asigurându-ne că acestea sunt întotdeauna în condiții optime. Indiferent de tipul sau cantitatea de mărfuri, Pacurariu Trans Speed vă oferă soluții de transport flexibile și fiabile, adaptate exact cerințelor dvs. Un partener de încredere în lumea transporturilor!