Despre noi...

„Destinatii unite, livrari eficiente” /
Suntem o companie de transport internațional cu sediul în județul Alba, „inima” tarii, și suntem mândri să servim clienții noștri de peste 13 ani. Prin pozitionarea geografica deosebita, suntem bucurosi sa oferim servicii de transport care leaga diferitele locatii si comunitati. Înființată cu scopul de a oferi soluții de transport fiabile și eficiente, ne-am dezvoltat de-a lungul anilor pentru a deveni un partener de încredere pentru companiile din diverse industrii.

Pacurariu Trans Speed - Livrare rapida, servicii de transport eficiente. Alegerea perfecta pentru nevoile tale de logistica

Destinatii

Echipa noastră dedicată și experimentată este pregătită să gestioneze orice solicitare de transport, de la mărfuri generale la încărcături speciale sau proiecte logistice complexe. Cu o flotă modernă și diversificată de vehicule, suntem capabili să asigurăm transportul sigur și prompt al mărfurilor pe distanțe lungi și scurte, atât în țară, cât și în străinătate, cu precadere, pe rute intre Romania, Germania, Austria, Ungaria, Slovenia, Slovacia si Cehia.